Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
geozafi19 Μέλος
Μέλος από: 25 Οκτ 12 Δημοσιεύσεις: 4 Φύλο:
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 10, 2016 22:40 Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή μπαταρίας |
|
|
Για σας, θελω να κανω μια ερώτηση. Εχθες αλλαξα την μπαταρία του αυτοκίνητου μου, αλλά αμέσως μόλις την έβαλα μπροστά το αμάξι με το ζόρι κρατάει ρελαντί( απο τις 900-1000 περίπου στροφές, τωρα δουλεύει στις 500). Απο το συνεργείο μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικό και οτι σε 2 με 3 μερες θα στρώσει. Ισχύει η οχι;
Ευχαριστω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Mitsubae Συντονιστής
Μέλος από: 27 Μάρ 08 Δημοσιεύσεις: 323 Φύλο: Τόπος: Ναύπλιο - Χαλάνδρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 12, 2016 19:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Δυο φορές άλλαξα μπαταρία στο cuore ποτέ δε μου συνέβει κάτι παρόμοιο.
Σε επίσημο την άλλαξες? _________________ Daihatsu Cuore L276 (2007)
Suzuki Vitara JLX 1.6 (1992)
Vespa P200E (1981) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
geozafi19 Μέλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 13, 2016 21:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οχι την αλλαξα σε ενα ηλεκτρολογιο. Με το που γυρησα τον διακόπτη να φύγω το αμαξι αμέσως δούλευε κατω απο 500 στροφες και έσβηνε. Αμέσως του ειπα τη συμβαίνει και μου ειπε σε 2 με 3 μερες θα στρώσει. Στο internet παντως που το εψαξα, αναφερουν οτι αν μείνει χωρις ρευμα το κύκλωμα για πανω απο 1 λεπτο, κανει reset ο εγκεφαλος και θελει κάποια χιλ. Για να ρυθμιστει ξανα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Dimitris_P Διαχειριστής
Μέλος από: 16 Οκτ 07 Δημοσιεύσεις: 505 Φύλο: Τόπος: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 17, 2016 13:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κι εγώ πρώτη φορά τ'ακούω αυτό. Μήπως πείραξε κανά μπουζοκαλώδιο; Πήγες σε γνωστό σου ή κάποιον τυχάρπαστο; _________________ Cuore 2007 (L276) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
geozafi19 Μέλος
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 18, 2016 13:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εντάξει, τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Ήθελε καθάρισμα η πεταλούδα του γκαζιού γιατί μετα την αλλαγή μπαταρίας μου είπαν απο την daihatsu κανει reset ο εγκέφαλος και δεν διαβάζει σωστά απο σκόνες την θέση του γκαζιού. ένα απλό καθάρισμα και έστρωσε αμέσως.
και πάλι καλά που έγινε αυτό γιατί μόλις βγάλαμε το πλαστικό του φύλτρου είδαμε οτι κάτι καλώδια τα έιχαν μασουλήσει ποντίκια, ευτυχώς όχι σοβαρα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|