Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Elafonisos Μέλος
Μέλος από: 09 Σεπ 08 Δημοσιεύσεις: 1 Φύλο: Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 24, 2009 01:02 Θέμα δημοσίευσης: Μπαταρία Cuore 2008 |
|
|
καλησπέρα η ζωή της μπαταρίας του καινούργιου Cuore αυτόματου αγορά Απρίλιος 2008 τερματίστηκε.Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Καλογρίτσα Service το αυτοκίνητο πήγε εκεί όπου πιστοποιήθηκε το πρόβλημα της μπαταρίας και σφού μας πήραν τα στοιχεία μας είπαν να περιμένουμε τηλεφώνημα για το πότε θα μας την αντικαταστήσουν.
Αντί αυτού μας τηλεφώνησαν ότι η αντιπροσωπεία δεν καλύπτει υην εγγυηση , μετα από τηλεφώνημα στην αντιπροσωπεία μαςαπήντησαν λοτι επειδή έχουν περάσει λίγες ημέρες από την λήξη της εγγύησης (περίπου 6 ημέρες) το σύστημα δεν τους επιτρέπει να μας αλλάξουν την μπαταρία.
Αυτή είναι η Diahatsu ,o Καλογρίτσας πιστοποιεί την ακαταληλότητα της μπαταρίας και η μαμμά εταιρεία μας τιμωρεί ότι είμαστε εκτός εγγύησης μερικές ημέρες.Αυτά _________________ elafonisos |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Dimitris_P Διαχειριστής
Μέλος από: 16 Οκτ 07 Δημοσιεύσεις: 505 Φύλο: Τόπος: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 24, 2009 19:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
η μαμά εταιρεία έχει όμως την τελική απόφαση και όχι ο Καλογρίτσας και αφού λέει εγγράφως ότι η εγγύηση της μπαταρίας είναι για 12 μήνες τότε δε μπορείς να κάνεις τπτ
είναι απ'τις ατυχίες. γιατί όμως σου χάλασε? ποια είναι η διάγνωση? εγώ το έχω 1μιση χρόνο κ είναι μια χαρά _________________ Cuore 2007 (L276) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
digibill Μέλος
Μέλος από: 03 Φεβ 09 Δημοσιεύσεις: 192 Φύλο: Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 28, 2012 09:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τον Φλεβάρη κλείνω 4ο χρόνο κι η μαμίσια ακόμη αντέχει... Πέρυσι το χειμώνα με τα πολυ μεγαλα κρύα δυσκολευόταν λίγο στην εκκίνηση και επιπλέον τον περασμένο Σεπτέμβρη με άφησε μια φορά (παρκαρισμένο για κανά 10λεπτο με αναμένα αλαρμ. Την φόρτισα κι από τότε πάει).
Σκέφτομαι να την αλλάξω φέτος τον χειμώνα, μη με αφήσει εντελώς. Πριν αρχίσω να ψάχνω, έχετε μια γενική ιδέα του κόστους; Για να ξέρω αν πάνε να με πιάσουν μ@λ@κ@ ή όχι..... _________________ Cuore HG 2009 (L276)
www.yiannakos.gr
Ubuntu-GR |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
babis Μέλος
Μέλος από: 29 Απρ 11 Δημοσιεύσεις: 66 Φύλο: Τόπος: salonika
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 28, 2012 23:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στο αλλο θεμα αμα διαβασεις λενε τα παιδια διαφορες τιμες. εγω εβαλα με 55ε 40ah |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|