Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Dimitris_P Διαχειριστής
Μέλος από: 16 Οκτ 07 Δημοσιεύσεις: 505 Φύλο: Τόπος: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 13, 2010 14:28 Θέμα δημοσίευσης: Αισθητήρες παρκαρίσματος |
|
|
Καλησπέρα, έχει βάλει κανείς αισθητήρες παρκαρίσματος μετά την αγορά του αμαξιού?
θα το πάω συνεργείο μέσα στην εβδομάδα γιατί με χτύπησαν από πίσω και λέω μιας και θα κατέβει ο προφυλακτήρας να βάλω ένα σετάκι αισθητήρων που χα πάρει απ'το ebay και δεν έχω αξιωθεί να τους βάλω εδώ και τόσο καιρό. εννοείται ότι θα τους βάψω.
προς τους κακοήθεις :
δεν έχω πρόβλημα με το παρκάρισμα, απλώς καμιά φορά αφήνω οριακά σημεία είτε επειδή δεν βλέπω το παρμπρίζ του πίσω γιατί είναι πολύ χαμηλά είτε γιατί βαριέμαι να κάνω μανούβρες.
και το σημαντικότερο, αποφυγή πεζών/παιδιών. πόσες φορές πάτε να παρκάρετε σε πολυσύχναστη περιοχή και ενώ έχετε γυρίσει το κεφάλι πίσω δεξιά να περνάει το ζώο ο πεζός από δεξιά και να σου φωνάζει κιόλας. _________________ Cuore 2007 (L276) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
lb058 Μέλος
Μέλος από: 14 Απρ 08 Δημοσιεύσεις: 29 Φύλο: Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 13, 2010 15:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όταν είχα πάει να παραγγείλω το δικό μου, με ρώτησαν αν θέλω ως δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος ή συναγερμό. Επέλεξα τους αισθητήρες και είναι πολύ βολικοί και ακριβείς μπορώ να πω. Ακόμα και χόρτο να πλησιάσεις, σε προειδοποιεί. Αφού τους έχεις αγοράσει κιόλας, μη το σκέφτεσαι καθόλου και βάλτους. Είναι χρήσιμοι, ειδικά με τα παιδάκια που ξεπετάγονται από το πουθενά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
digibill Μέλος
Μέλος από: 03 Φεβ 09 Δημοσιεύσεις: 192 Φύλο: Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 13, 2010 18:37 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αισθητήρες παρκαρίσματος |
|
|
Dimitris_P έγραψε: | προς τους κακοήθεις :
δεν έχω πρόβλημα με το παρκάρισμα, |
Πιο πρόβλημα καλέ; Οι αισθητήρες είναι ΤΟ εργαλείο!! Αν είναι ακριβείς και τους μάθεις (στους πόσους πόντους σκούζουν στο τελευταίο στάδιο) μπορείς να κάνεις παρκαρίσματα στον πόντο!!!
Εγώ μακαρίζω συνεχώς το ότι αποφάσισα να τους βάλω εξαρχής!! Έχω παρκάρει σε απίστευτα σημεία που χωρίς αισθητήρες απλά δεν γίνεται (όταν ειδικά είσαι μόνος σου) γιατί πχ εξέχει πίσω ένα κολωνάκι, μια γλαστρούλα κλπ κλπ! _________________ Cuore HG 2009 (L276)
www.yiannakos.gr
Ubuntu-GR |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
karamteo Μέλος
Μέλος από: 06 Ιούν 08 Δημοσιεύσεις: 101 Φύλο: Τόπος: ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 14, 2010 22:02 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αισθητήρες παρκαρίσματος |
|
|
Dimitris_P έγραψε: | Καλησπέρα, έχει βάλει κανείς αισθητήρες παρκαρίσματος μετά την αγορά του αμαξιού?
θα το πάω συνεργείο μέσα στην εβδομάδα γιατί με χτύπησαν από πίσω και λέω μιας και θα κατέβει ο προφυλακτήρας να βάλω ένα σετάκι αισθητήρων που χα πάρει απ'το ebay και δεν έχω αξιωθεί να τους βάλω εδώ και τόσο καιρό. εννοείται ότι θα τους βάψω. |
Εξαρτάται και γιατί είδους αισθητήρες μιλάμε.
Στο Cuore μου, τους έβαλαν δώρο, και δουλεύουν τέλεια.
Εχω πάρει και από ebay και τους έχω τοποθετήσει στο άλλο μου αμάξι και δείχνουν άλλα γι'άλλα. _________________ Cuore 2008 (L276) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Dimitris_P Διαχειριστής
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 26, 2012 23:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
2 χρόνια μετά ακόμα να τους βάλω _________________ Cuore 2007 (L276) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Mitsubae Συντονιστής
Μέλος από: 27 Μάρ 08 Δημοσιεύσεις: 323 Φύλο: Τόπος: Ναύπλιο - Χαλάνδρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 28, 2012 08:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έτσι είναι οι σωστοί οδηγοί!!! χαχαχαχαχα _________________ Daihatsu Cuore L276 (2007)
Suzuki Vitara JLX 1.6 (1992)
Vespa P200E (1981) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
babis Μέλος
Μέλος από: 29 Απρ 11 Δημοσιεύσεις: 66 Φύλο: Τόπος: salonika
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 28, 2012 19:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι ετσι ετσι...
αμα δεν τους χρειαζεσαι τι να τους βαλεις.
και εμενα μου τους εκαναν η αντιπροσωπια δωρο οταν το πηραμε
αλλα προτιμησα τον συναγερμο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
eikonikos Μέλος
Μέλος από: 07 Ιούν 15 Δημοσιεύσεις: 3 Φύλο:
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 12, 2015 12:42 Θέμα δημοσίευσης: Αισθητήρες παρκαρίσματος |
|
|
Καλησπέρα παιδιά.
Πρόσφατα είχα ένα μικρο τρακάρισμα με το Cuore μοντέλο 2009 και αποφάσισα να ασχοληθώ περισσότερο με το αυτοκίνητο.
Σκέφτομαι να βάλω αισθητήρες παρκαρίσματος.
Τι προτείνετε; πόσο κοστίζουν; από που θα πάρω καλούς;
Ευχαριστώ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Dimitris_P Διαχειριστής
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|